Netradičná jarná zbierka na charitu

Počas uplynulého roka viac ako 100 zamestnancov a vyše 50 dobrovoľníkov Gréckokatolíckej charity Prešov pomohlo približne 2500 ľuďom v núdzi. Viacerí z nich si prešli novým ochorením spolu s klientmi, čo zásadne ovplyvnilo ich službu. Nebyť ich obetavej práce, modlitieb veriacich a finančnej pomoci podporovateľov, mnoho núdznych by ostalo bez konkrétnej pomoci.

Každý rok sa v chrámoch na začiatku pôstneho a adventného obdobia koná celoslovenská zbierka na podporu Charity. Pravidelné zbierky sú pre financovanie Charity zásadné, diecézne charity sú od nich vo veľkej miere závislé.

Blížiaca sa jarná zbierka pripadá v tomto roku na 21. februára. Vzhľadom k pozastaveniu verejných bohoslužieb kvôli pandémii COVID-19 sa zbierka bude realizovať netradične, predovšetkým v  rámci online priestoru. Činnosť prešovskej charity budete môcť v rámci netradičnej jarnej zbierky podporiť až do konca marca 2021.

Bez Vašej pomoci by sme nedokázali pomáhať tak účinne, adresne a včas.

ĎAKUJEME.

Jednorázovo
Mesačne
10€
20€
30€
50€
10€
15€
20€
30€

Potvrdením údajov súhlasíte s pravidlami používania DARUJME.sk. V ďalšom kroku Vás presmerujeme na stránku, kde bezpečne vyplníte Vaše platobné údaje a zašleme Vám aj informačný mail o dare. Ďakujeme!

Darca zároveň berie na vedomie, že poskytuje finančný dar bez protihodnoty a teda na platobnú operáciu sa nevzťahujú možnosti reklamácie platby ako pri nákupe služieb a tovarov.